Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótékonysági koncerten

2022/08/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Amióta Taylor Hawkins meghalt, nem igazán hallani a Foo Fightersről, kivéve az egykori dobosuk emlékére szervezett Los Angeles-i és londoni koncertet. De arra, hogy mi lesz a jövőjükkel, csak tippelnek a leghűségesebb rajongóik is, sokan úgy vélik, Grohl szólókarrierbe fog.

Dave Grohl szólóban lép színpadra egy jótákonysági koncerten

Hogy e szóbeszédet erősíti-e ez a hír vagy sem, nem tudjuk eldönteni, mindenestre egy veteránok javára szervezett jótékonysági koncerten a frontember egyedül lép fel, mások mellett a Nine Inch Nails és a Black Keys társaságában.

A VetsAid elnevezésű koncertre november 13-án kerül sor az Ohio állambeli Columbusban található Nationwide Arénában. Az idei line-up olyan fellépőkből áll, akik Ohióból származnak: Grohl az ohiói Warrenben született, míg a NIN Clevelandben alakult, a Black Keys tagja, Dan Auerbach és Patrick Carney is az ohiói Akronban született.  Talán ez lehet az oka annak, hogy Foo Fighters frontembere ez alkalommal szólóban lép fel a jótékonysági rendezvényen.

Forrás

 

Elhunyt dobosa emlékére koncertet ad a Foo Fighters Londonban és Los Angelesben

 

Zenés horror-vígjáték készült a Foo Fighters tagjainak főszereplésével

 

Dave Grohl, Foo Fighters, VetsAid

 

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek