A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

2022/08/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Player magazinból tudtuk meg, hogy "idén a Sziget leghangulatosabb VIP-bulija nem is a Szigeten lesz".

A Sziget-warmup a Halászbástyán lesz az idén

A Budapest Essentials Sziget Special augusztus 11-én és 12-én a Halászbástya étterembe költözik, amelynek így a város lélegzetelállító panorámája biztosít majd különleges hátteret. A bulik délután három órakor startolnak és egészen este tízig tartanak, a VIP részlegbe* 400 embert engednek be alkalmanként.

Csütörtökön Chriss Ronson kezd, aztán Joris Delacroix veszi át a pultot két órára, majd az estét a visszatérő Ronson zárja egy háromórás szettel. Pénteken Glüon melegít be a warmupon, őt követi a Coachellát is megjárt brit producerduó, a Jungle. A naplementét a ReFunk zenéjére lehet bámulni, a zárást pedig ismét Chriss Ronson vezényli majd le.

Fontos infó: a Castle Partyka nem kell Sziget-jegy, viszont a meglévő a Sziget-jegy nem érvényes ide, külön értékesítik rá a jegyet 7490 Ft/9990* forintért.

Forrás

 

Sziget 2022, warmup, Halászbástya, Budapest Essentials

 

 

Szólj hozzá!


Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szabad a Színpad! 2022 - Zenei tehetségkutatót indít az ERöMŰVHÁZ és a K11

Az ERöMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a VII. kerületi K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében pályázatot ír ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal zenekarok és egyéni előadók részére. Jelentkezési határidő: 2022. október 30. (vasárnap).

Hit és rajongás – megjelent a nagy Depeche Mode-könyv

A Helikon Kiadó zenei sorozata, a Trubadúr Könyvek gondozásában került a könyvesboltokba a Depeche Mode sztorija Hit és rajongás címmel, amely a legkorábbi, essexi fellépésétől a negyvenedik évforduló előestéjéig kíséri el a zenekart.
Új koncertek