Budaörs 2017. jún. 10. (18:00)

Mesél a Halálapa Blues Band


Mesél a Halálapa Blues Band

Helló BUDAÖRS!

2017. június 10-én, a PostArt színpadán mutatja be a Halálapa Blues Band különleges műsorát. Az idén 4 éves zenekar műsorában a Hobo Blues Band slágerei mellett saját dalok és különlegességek is felcsendülnek.

A Halálapa Blues Band 5 fiatal véletlen találkozásából és a magyar blues közös szeretetéből alakult 4 évvel ezelőtt! A zenekar a legismertebb dalokat tűzte repertoárjára a Kopaszkutya című filmből vagy a Vadászat című albumról, de emellett számos olyan – kevésbé slágeres - dalt is játszanak, amelynek a mondanivalóját fontosnak érzik a mai közönség számára.

A zenekar mottója: „Hobo Blues Band dalok, kicsit másképp”, mely azt jelenti, hogy a dalokat néhol átértelmezték zeneileg, de a régi rajongóknak sem kell megijedniük, autentikus hangzásra számíthatnak a koncert során. Különlegességük abban is rejlik, hogy két énekessel szólalnak meg azok a dalok, amelyben még Földes László mellett Deák Bill Gyula is a Hobo Blues Bandben énekelt.

Az estét a Deák Bill Gyula dalokra specializált Kőbánya Blues Band vezeti fel 20 órai kezdettel, majd utána a főszereplő zenekar csap a húrok közé, várhatóan 2 órás zenei élményt nyújtva. A koncertre a belépő: 1.000 forint lesz.

További részletek a zenekar Facebook oldalán meghirdetett eseményben találhatóak: https://www.facebook.com/events/234281963646713/

Mi várható a koncerten?
A Halálapa Blues Band mesél nektek a Tobacco Road-on eltöltött viszontakságok után a kutyák királyává felnövő fiún keresztül az életről, ahol az édes otthon visszavár, főleg ha nincs ott a postás vagy a rendőr vagy a villanyszerelő! Szó esik némi vadászati teendőkről is, finomságokról és mindenről, ami a magyar bluest naggyá és imádni valóvá tette az elmúlt évtizedekben!

A legnagyobb Hobo Blues Band slágerek mellett saját szerzeményeket és különlegességeket hallhattok tőlünk.

Program:
20:00 Kőbánya Blues Band
21:00 Halálapa Blues Band nagykoncert

Belépő: 1.000 forint

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára Budapesten: végre ideér a Gogol Bordello!!!!

A világ leglázadóbb koncertzenekara nemsokára...

Imádjuk őket, a Szigeten többször is a nulladik sorból (fotós árok) élvezhettük az egyébként ukrán származású Eugene Hütz – tényleg így...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Tuba, harsona, trombita, cselló, 4 hegedű valamint zongora, dob és basszusgitár: ez a KVARK projekt

Május 21-én, szombaton a győri Torula Művésztér kertjében egy különleges térhangzású zenei előadás lesz hallható – a közönségnek egy minden érzékre ható művészeti és közösségi élményben lesz része. Mindezt a Marton Szabolcs zeneszerző által megálmodott KVARK projekt teszi majd lehetővé.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.
Új koncertek